Promiň

Promiň

Anotace: :(

Promiň,vím že jedno slovo to nespraví,
kolik lidí už to dneska ví.
Promiň,ale pořád tě miluju,
pořád jen někoho nabaluju.
Ptomiň,ale to jsem prostě já,
stejně jako osel dělá ÍÁ.
Promiň za vše,nezlob se na mě,
chci aby mě hladili jenom tvé dlaně.
Autor lucinenka, 26.03.2008
Přečteno 403x
Tipy 2
Poslední tipující: Tezia Raven
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí