O tobě

O tobě

Anotace: ...

Ty jsi moje štěstí, ty jsi moje světlo,
jsi poupátko co v zahradě vykvetlo,
z poupátka jsi květina,
co srdcem mým se prolíná,
jsi mým světlem, jsi mou duši,
s tebou je vše jednoduší.

Mé srdce bije jen pro tebe,
s úsměvem se díváš na nebe,
na anděly věříš a krásné se směješ,
do mých oči hledíš a s osudem se pereš,
kouzlo v očích a velké srdce v těle,
už to vím, milují jen tebe!
Autor 2Jay, 26.03.2008
Přečteno 756x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí