"Balení"

"Balení"

Anotace: ...trochu zlehka:)

Vidíš úsměv, vidíš krásu,
vidíš naději, možná spásu.
Jedna chvíle, jeden dotyk,
dlouhá milé, silný ostych.
Chvíli stud, chvíli strach,
chvíli víra, chvíli chlad.
Pocity se stále mění,
bez rizika lásky není.
Po chybách a utrpení,
bereme to na vědomí.
Od počátku do konce,
vzpomínky letí po louce.
Proč to končí, proč to tak je,
proč si neveřím, proč nepřeskočím koleje?
Autor 2Jay, 26.03.2008
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: Dominik Elbl, Silent Storm
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí