Smrtí políbeni

Smrtí políbeni

Anotace: ...

Andílku s pomněnkami,
opustil jsi zemi.

Červený plamen,
spálil naše sny.
Počkej ještě, neusni.

Chci tě mít,
ale patříš jiné.
Smrti!
Mé srdce hyne.

Popelem jsi,
lehce je zemi.
Popelem chci být,
s tebou být v nebi.

Odvahu mám,
to snad je mou ctností.
Už nejsi sám,
jsi mou budoucností.

Podej mi ruce,
vezmi mému srdci tep.
Hladíš mé vlasy,
mně tají se dech.

Lapám po dechu,
oprátka vysvobození.
Beze spěchu,
ale už brzy nás spojí.

Vítáš mne,
už nikdy sami,
konečně jsme spolu,
smrtí políbeni.
Autor Piitulka, 26.03.2008
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básenka se mi dobře četla, nevím, ale cítím z ní smutek, možná jsem to jen špatně pochopila a možná jsem to jen na sebe příliš vztáhla, když se mi vybavili jisté myšlenky a pocity.

27.03.2008 06:16:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí