Z popela

Z popela

Anotace: Po menší úvaze a smazání, přece jen opět zpět..

Hloupost co se nedělá
Vím
Slepá, němá, nechtěná
Teď spím
Sama
S duší náhle prázdnou
Dnes
Zhasl jsi můj svět
Úsměvy vadnou
Slovům
nedostává se vět
A tak nikam nevedou
Nemají kam jít
Nesmí už za Tebou
A Ty
nesmíš je chtít
Chtěla
jsem být dospělá
A dětské sny si sním
Stavím hrady
z popela
Stalo se
Tak co chceš dělat
s tím?
S city co neměly být
na hraní
Uvězněné v těle
Když nemaj díly
náhradní
Jen hloupé majitele
Autor lalej, 27.03.2008
Přečteno 359x
Tipy 8
Poslední tipující: hostmen, Spiggy, Bíša, S..a, Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí