Nevzdávej se

Nevzdávej se

Anotace: - "Jen to je ztraceno, čeho se sami vzdáváme." E.Lessing

Nepoložíš hlavu dřív,
než tento test bude splněn
slepota zahalí nové ráno
voda je lék

Můžeš-li říct víc,
když neřekneš nic;

Je to jak kytka vykvetlá z jara,
je to jak píseň tisíc let stará.

Hněv neukryješ v dnešní den
nejsi sama, ty to víš
šedé mraky táhnou dál
láska sílu má
Složenou ze střípků snů
svázanou provázky lnu.
Autor Rbb, 27.03.2008
Přečteno 501x
Tipy 8
Poslední tipující: Bohém z Pernštejna, Oči, Barunka=o), Bíša, Lexisa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jsem ráda, že jsem přišla:-D
Můžeš-li říct víc,
když neřekneš nic; - moc hezkej úsek

30.03.2008 00:42:00 | Barunka=o)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí