Odsouzená ke štěstí

Odsouzená ke štěstí

Anotace: K nové lásce i nové pocity.... které jsou stále stejně stejné.

Miluju Tě!
Jemně,
něžně,
prudce.

Miluju,
tvé tvrdé-měkké ruce,
když prsty noříš
do klína mého..

Miluju Tě!
Lásko,
něho.
Touho,z vášně upletená,
já jen pro TEBE
jsem zase žena.

Jen pro tvé srdce
odsouzená-ke štěstí...
Autor Liduška, 27.03.2008
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: Belmon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí