Umírám touhou

Umírám touhou

Anotace: ...

Ztratil jsem Tě,
je to jisté.
Bolí to tak
hrozně dlouho.

Píšu pro
Tebe písně.
Jak umírám
touhou.

Touhou po Tobě,
Tebe milovat.
Spolu, společně
se radovat.

Radovat se,
šťastně žít.
Své srdce
u Tvého mít.

Tebe mít,
když usínám.
Smát se, když
do očí se podívám.
Autor Dindane, 27.03.2008
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí