Nešťastný Anděl

Nešťastný Anděl

Anotace: K napsání této básničky mě dohnala touha a žárlivost...

Anděl seděl na mostě s polámanými křídly.
Čekal na měsíc, aby si mohl podřezat žíly.
Chtěl si je podřezat z nešťastné lásky.
Do očí mu padaly jeho krásné vlásky.
Měsíc už pomalu vycházel na černé nebe.
Anděl ve vodě už neviděl jen sám sebe.
Tak krásně svítil, tak krásně zářil.
Proč mu ten měsíc život tak zmařil?
Anděl si stoupne i spolámanými křídly.
Vzal do ruky žiletku a podřezal si žíly.
...
Na mostě, kde nešťastný anděl seděl.
Zbyla jen mrtvola a on to věděl...
Autor Janey-y, 27.03.2008
Přečteno 426x
Tipy 4
Poslední tipující: Someday
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí