Odcházím

Odcházím

Anotace: ..

Odcházím se slzou na víčku,
a pomalu zhasínám svíčku,
v hlavě mám jen tebe,
proč daleko to jest do sedmého nebe?

Jen zklamání a nešťastná láska,
na čele přibyla mi další vráska,
ptám se proč to tak musí vše být,
proč nemůžeme spolu šťastně žít?

Nemohu zapomenout krásných chvil,
proč nepřibývá pohádkových víl,
mocných a čarovných,
co přejou lásce,
vždyť to se nedá vyhrát v sázce.

Skončily dny,
kdy šťastná jsem byla,
vždyť jsem se v slzách utopila.
V slzách z nešťastné a nenaplněné lásky,
co dělala mi jen vrásky.
Autor luczinek, 27.03.2008
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: Someday
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí