Moje nejmilejší Ivuško

Moje nejmilejší Ivuško

Anotace: Pro Tebe má Lásko...

Moje nejmilejší Ivuško,
záříš jako sluníčko,
usměj se maličko,
a budeš mít štěstíčko.
Štěstíčko, která Ti chci dát,
a jen se s Tebou smát.
Stále s Tebou být,
a už nikdy nesmutnit.

Moje nejmilejší Ivuško,
Tvá nádherná očka,
Jsou jako studánka,
tak hezky hluboké,
že v nich mé srdce utone,
a navždy s Tebou zůstane.
Autor Mates76, 27.03.2008
Přečteno 463x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí