Pohled

Pohled

Anotace: ...

Tvůj pohled
jako trn,zarývající se dál a dál
do mého krvácejícího srdce...
Tvůj pohled
jako pistole přiložená ke spánku
připravena vystřelit,když už to dál nesnesu...
Tvůj pohled
jako těžké mlýnské kolo
,drtící mne tíhou toho citu...
Tvůj pohled
jako provaz se smyčkou na konci
škrtící mé srdce...
Tvůj pohled,
ohromná skrývá se v něm síla
ale tys ho nakonec odvrátila.
Ještě jeden pohled mi věnuj,
žádám tě na kolenou,bídně
zabije mne,to já vím
aspoň mohu zemřít klidně...
Autor Alan Black, 27.03.2008
Přečteno 367x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, Emily Winnacott, estrellita, Natálie T., Simísek, Dominik Elbl, Noc17
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí