Deníček

Deníček

Anotace: ...

Pořídím si deníček.
V něm budou dětské sny
a vytoužená přání z dětství.

/Chtěla jsem být princeznou,
šaty až na zem,
korunka ve vláskách./

Vedle si položím brejličky
v barvě naivní, růžové,
aby svět vypadal krásnější.

/Představuji si dům,
velikosti menšího zámečku
a obrovskou zahradu./

Jen pár posledních stran,
obávám se, bude černočerných,
se stopami po slzách.

/Všichni tvrdili,
že láska možná není.
Jak byli naivní…/

Uzavřu kapitolu a slíbím si,
že už nikdy nebudu snít.
A stejně máčím poslední stránky...
Autor qpal, 27.03.2008
Přečteno 380x
Tipy 11
Poslední tipující: takova, Severka, Psavec, Bíša, Sajurii, ki.ta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné a když něco končí,
vždycky něco jiného začíná

29.03.2008 08:28:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí