První setkání

První setkání

Anotace: Tohle je báse%n o klukovi, kterého mám strašně ráda...doufám že to pochopíte...

Jak jsem tě poprvé poznala,
do paměti sem si tě zapsala.
Měl jsi moc krásný oči,
a já se houpala jako na kolotoči.
Když sem tě chvíli poslouchala,
tak tvůj hlas jsem si zamilovala.
Já vím že u tebe nemám šanci,
ale doufám že na mě nezapomeneš a vyzveš mě někdy k tanci.
Tancuješ opravdu moc krásně,
já vím že si mi NE řekl dost jasně.
Já vím že semnou nechceš být,
ale já bych tě chtěla alespoň jednou na ústa políbit.
Na nedělní večer nikdy nezapomenu,
slibuju ti, už se nikdy neožeru.
Víš jak jsem se včera bála, že jsi mne opustil
já myslela, že na tohle my nezbude dost sil.
Víš jak jsem se těšila v pátek do toho kina?
A ty si měl ve statusu: Chytla mě angína?
Myslela jsem si že se v pátek zase o trošku víc poznáme,
a aspoň ruce si při loučení podáme.
Víš jak jsem tě na Lučině postrádala,
i s ostatníma jsem se kvůli tobě málem pohádala.
Udělám pro tebe všechno co budeš si přát,
jen už mě nenechávej venku stát.
Doufám že ještě někdy uslyším tvůj hlas,
a doufám že se někdy uvidíme zas.
Já tě mám ráda a doufám že to vnímals,
Nechtěla bych totiž, abysis před mím hrobem své slzy smývals...
Autor Janey-y, 27.03.2008
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to moc hezky napsany!!:) mas talent!!:) urcite pis dal!!:) co ty vis, treba se do toho kina taky tesil... Budu drzet palce!!:)

27.03.2008 19:06:00 | Someday

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí