Děkuji

Děkuji

Anotace: ...své lásce a múze v jedné osobě, za každý další den..

Děkuji za krásu tvých očí,
za srdce jenž v noci mě hřeje,
děkuji za krásu tvých očí,
za slzy, za pravou lásku…

Děkuji andělům z nebes,
že klíč k tvému srdci do rukou mi padl,
andělům z oblaků pro polibky tvých úst,
děkuji nebesům za tvé objetí.

Děkuji, že úsměv na tvé tváři hraje,
když polibkem slíbávám tvé tělo,
věřím, že slzy už utiší bolest v srdci,
děkuji za tebe, děkuji pro tebe…

Děkuji jen vánku větru,
že tvé vlasy krásně načechrá,
pro pár kapek deště na tvé tváři,
i měsíc na noční obloze zastavím.

Děkuji, děkuji, děkuji,
za tvoji lásku, tvé objetí,
jen děkuji mohu teď říct…
Autor Láďa, 28.03.2008
Přečteno 670x
Tipy 5
Poslední tipující: jesterka, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí