bolí to

bolí to

Anotace: ....

Ač v srdci stále bolest mám
to srdce jinému nedám.
To patří teď už jen tobě
a vždy tě budu nosit v sobě.
Tys jednou něco udělal
a tím si mé srdce vzal.
Tys to ani možná nechtěl,
ale nevrátil jsi ho ač sto věděl.
Já na tě nechci zapomenout
však tohle vše ti nemohu prominout.
Ty měl bys všechno pochopit
a moji budoucnost do dlaní uchopit.
Však tvé srdce patří jiné,
ale mé city jsou pořád silné.
Tohle nepřebolí jen tak
a z mého srdce bude časem vrak.
Autor mysicka55, 28.03.2008
Přečteno 380x
Tipy 2
Poslední tipující: Game, ten v koutě
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí