Slova

Slova

Anotace: Mozna ze jeden velky problem bude pryc.. :(

Slova

Slova, která nelžou..,
kdo je umí vyslovit?
Musí se kolena podlomit,
dřív než se city vymažou?
Chtěla bych být odvážnou
dívkou, která se nebojí,
které se srdce rychle hojí
a ve vztahu umí být něžnou.
Bát se a utíkat,
mlčet a nikdy nevystoupit,
při tom své štěstí o radost loupit
a nikdy to co chci neříkat.
Je to správné? Nevím...
Chcete abych byla upřímná?
Nebo ať mlčím jako věrná?
Ustupte má lásko, již sním...
Slova jsou vražedný nástroj.
V přemýšlení mě mučí,
v tichu mi v hlavě bzučí,
ale používám je méně jak kroj.

Co je těžké na rozhodnutí?
Snad nevědomost z následku?
Řekněte mi, proč mě to stále nutí,
abychom rozsekli tuhle pletku.
Budete-li jako předtím
v ten čas hrátek a pohledů,
pak se nebudu ptát jestli smím
a vyslovím to jako z ledu.

Snad mne pochopíte....
Dlouho jsem byla pod mrakem,
dlouho jsem seděla pod tlakem
a je čas vědět o čem sníte.
Slova stejně jako čas léčí,
když objevují se v pravou chvíli
a s tou správnou, silnou pílí
nám přinášejí nejláskyplnější péči.
Nikdo Vás nezná z hloubi.
Oni Vám křivdí, vím to snad.
Duší jste mi řekl, že máte mě rád,
tak jak se láska se strachem snoubí.
Slova, která neslyšíme,
ale slova, které jen srdce vnímá
a tato cesta je čistá a přímá,
jen těžko je myslí zachytíme.
Já nevím, co jste cítil,
však jen pravdu chci znát
a jestliže mne nemáte rád,
tak jste mě do propasti zřítil.

Chci Vám pravdu říci, mohu?
nechci, ať mě temnota pohltí,
nechci jen tiše sedět v rohu,
musím udělat to, do čeho mě srdce nutí.
Jestliže o Vás přijdu a ztratím Vás,
pak to tak má být
a někdo asi vedle sebe nechtěl Nás.
Miluji Vás, to jsou slova, která můžete mít.
Autor Juřinka, 28.03.2008
Přečteno 452x
Tipy 2
Poslední tipující: Norlein, Kordula Tomáš
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí