Korále

Korále

Anotace: :)

Pocit je chlad a chlad je pocit
v temnotě slábne zrak a temný hlas
šeptá tím tichem výsměchy snad
že světlo hledám a blázen jsem
jak černý anděl jsem tu spad

Je úzko cítím tu strach nejsou tu okna
a ani zem kde že to bože vlastně jsem
není tu dno a ani strop nejsou tu stěny
a hlas se směje čím dál víc

Kam by jsi chtěl neuměls žít
co sis to myslel kam jsi chtěl jít
bez víry v lásku a žití jen
to je tvá volba ten temný sen

A teť tu pláčeš slibuješ že žít bys měl
a radost dal všem korále z lásky navlékal
místo temna cit aby hřál a vše to aby byl jen sen

Šanci bys bral a uměl žít¨
staň se máš ji mít
ale běda ti člověče jak nesplníš byť málo jen
vrátíš se sem jak temný anděl
pro posměch všem
Autor Diablo 503, 28.03.2008
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: kouzelníček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Říkanka hezká,ale nic v ní není- jen slova...

28.03.2008 18:44:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí