Smutek hrdiny v letadle

Smutek hrdiny v letadle

Anotace: :(

Jak přál bych si:
držet v rukou dívku,
líbat ji,
objímat ji,
něžně si pohrávat s vlasy.
Moje dívka,
moc mi chybí.
Ač dobrovolně tu jsem,
z nepovinnosti,
smutno mi je
a svírá se mi srdce,
pláču!
Tak moc pláču,
protože vím, že je konec,
že svou lásku neuvidím.
Ach, lásko!
Mysli na mě!

"Zachraňte mě,
padám k zemi"

Poslední myšlenka na ni,
poslední věta a pád do vody,
letadlo na kusy
a pilot v něm mrtvý.

Ten, který miloval,
ale chtěl chránit lidi.
Autor come-past, 28.03.2008
Přečteno 241x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Holka z davu, Belmon, Diablo 503
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí