Ideální

Ideální

Anotace: Ideální byl, je a navždy bude. Brzká budoucnost je sladká, psáno v budoucnu, navždy bude platit...

Řekl jsi mi „Ahoj“,
naskočila mi husí kůže.
Dotkl ses mě, měla jsem pocit,
že se zachvěla snad celá zem.
Podíval ses mi do očí, v tu chvíli jsem věděla,
že budeš ten první.
Pošeptal jsi mi do ucha pár slov,
přestala jsem vnímat okolní svět.

Podal si mi ruku svou,
svěřila jsem jim život svůj.
Tvé rty si spojil s mými,
už se nechci nikdy líbat s jinými.
Mé srdce si pohladil,
mnoho si mě toho naučil.

Teď tu stojím s tváří ustaranou,
nechtěl jsi mě vyměnit za jinou.
Mávám ti do dáli,
počkám na tebe, sbohem dávám ti.
Autor Ette, 28.03.2008
Přečteno 381x
Tipy 4
Poslední tipující: Ahorria, excited, Jasmine8
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obdiv můj všem.. co dokáží říci sbohem a myslet to vážně..

30.03.2008 10:27:00 | excited

zajimave...

29.03.2008 11:33:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí