Výsost

Výsost

Anotace: ...

Slza jak hrách,
plaví se po tváři.
Čekáš snad,
že úsměv zazáří?

Ty jsi mě zradila
a jen se směješ.
Nožem ostrým
do srdce mi ryješ.

Je ti jedno
co se stalo.
To, vše se mnou,
za nic stálo?

Kdybys aspoň
projevila lítost.
Ale ne, ty
se chováš jako výsost.

Nic Ti není,
nic Tě nebolí.
Já čekám,
až se srdce zahojí.
Autor Dindane, 29.03.2008
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí