OSTÝCHAVÁ

OSTÝCHAVÁ

Anotace: Pro tu která mě pobláznila, zítra ji to dám přečíst...

Ještě se tě trochu bojím
i tak jistě vím, že o Tebe stojím.
Ty však si malinko ostýchavá,
v chůzi jistá, v kroku klamná.

Stále nepatříme k těm, kteří ví, že jsou svojí.
Krůček po krůčku blížíme se skrze milostných hrátek chvojí.
Hledáme čas uprostřed něhy dotyků,
Doufáme v další shledání našich rtů.
Motlitbou pohana prosíme v lásku…chtíce ať si bezbranná.
Nebe čeká na naše přání předem splněná.

Ty však si malinko ostýchavá,
Víš, že jsou minulé a je ta pravá.
Tak neboj se věřit mi prosím.
Pro naději v Tvé: „Já smím“.
Teď prosím dovol mi vedle Tebe stát,
jen pro Tebe budu peklu lhát.

SLOVA POSLEDNÍ

Tak nabízím Ti kousek sebe.
Ten, který musíš dát,
Ať můžeme spolu poznat Naše nebe.
Autor Kordula Tomáš, 29.03.2008
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkne dal si ji to nakonec přečíst?

14.04.2008 17:03:00 | mexx

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí