Jen těžko...

Jen těžko...

Anotace: další smutná

Jen těžko se mi obrací,
do přítomností navrací,
ve vzpomínkách žil bych rád,
však nejde to, čas je kat.
Neúprosně běží pořád dále
a bodá do mě stále.
Však právě čas to urovná,
dnes nejsi už má královna.
Já nejsem již tvůj král,
skončil sen, co věčný se zdál.
Však mnozí lidé špatně činí,
když lásku slovem mnohdy špiní.
Láska je nejhezčí bezelstný cit,
bez lásky těžko mohli bychom žít.
Autor Manik, 14.07.2005
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný...Pravdivý...

05.09.2005 20:45:00 | Magdha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí