Pro ty, co si myslí, že jejich existence je k ničemu

Pro ty, co si myslí, že jejich existence je k ničemu

Anotace: Napsala jsem to Vám...Chci trošku naznačit, že každý někoho má rád a nikdo nezůstane sám!

Prosím neodcházej!
Jsi zdravá,
proč Ti to nestačí?
Já tě ráda mám,
ač tolik neznáme se,
dávám Ti naději,
prosím zůstaň tu!
Alespoň pro nás.
Nenech si vzít život.

Neboj,
brzo štěstí poznáš,
brzy se zamiluješ,
najdeš krásu,
bude s tebe skvělá víla,
ale prosím věř si.

Věř sobě,
protože my věříme v Tebe.
A miluj se,
protože zdravá jsi!
Autor come-past, 29.03.2008
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Belmon, Gabi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí