Proč?

Proč?

Anotace: ...........

Proč slza v oku studí,
když myslíš, že máš rád?
Proč můry ze sna budí,
když ty chceš zrovna spát?
Proč lidi dělaj věci,
kterých pak litujou?
Tím ubližujou přeci
i těm, co milujou.
Autor pralinka, 14.07.2005
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To se mi, Pralinko, moc libilo, zastudilo to u srdíčka...

08.12.2006 21:33:00 | Cristinne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí