Psychická narkóza

Psychická narkóza

Anotace: jeden dřívější vztah a jeho krkolomné začátky...

Bolí to? Cítíš něco? Usínáš!
Dostalas narkózu.
Chtěla sto?Chybí ti něco? Nevnímáš!
Máš citovou virózu.

Píšu ti recept ,ani nemám diplom.
Postrádám úsměv
Srdci hrozí defekt.
Jsem dole,těsně pod dnem.
rád bych tě léčil,ale mělo by to nákej efekt?
Vnucuje se otázka zapomenout v dobrém, či ve zlém?
Autor Tom Abrhám, 29.03.2008
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí