Ty a žádná jiná

Ty a žádná jiná

Anotace: Opět pro jednu vyvolenou...

Je noc a ty spíš,
je den a ty se probouzíš.
Jsi tak sladce ospalá, zároveň vyděšená,
jako když si právě zaspala.
Tvé oči se na mě podívají psím pohledem,
který mi s ohledem,
odpoví na všechny mé otázky,
V tom zvedl bych sázky,
na tvou první větu.
Která by po následném polibku vyzněla,
'Dobré ráno miláčku.'

Já pohladil bych tě po tváři,
v tom se na mě tvůj úsměv rozzáří.
Za tenhle pocit dal bych nebe,
protože byl bych šťastnej za to, že našel jsem právě tebe.
Člověka, který by mi byl vždy tou největší oporou,
kterou bych ti vracel velkou pokorou.
Jsi to právě ty, o kterou bych tak hrozně stál,
a čehokoliv bych se proto vzdal.
Jen proto, aby si ty byla semnou,
a šla po mém boku tou černo černou tmou,
která je životem,
VÍM JÁ VÍM, ŽE JEN S TEBOU BUDU ŠŤASTEN!!!"
Autor Vojtasss007, 29.03.2008
Přečteno 500x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí