K.O.N.E.C.

K.O.N.E.C.

Anotace: Asi to nikdo nepochopite.. Ale ja se proste potrebovala vypsat... Byl to zvlastni vztah, takze i ta basnicka pro lidi ktery u toho nebyli asi i dost nepochopitelna!!... omlouvam se

První rok - nevinný, poznávací, krásný, roztomilý...
Ani nevím co jsem si myslela...
Nedoufala jsem, že se zamiluje...
Ani to neudělal...

...Ale přesto to bylo krásný...

Druhý rok - zamilovaný... Z mí strany určitě...
Užívala jsem si každou chvíli vedle něho...
Posléze jsem zjistila, že on si to taky užíval, být u mě...
Měl mě rád... Jen jsem to nepoznala včas,
ale až když byl školní rok v plným proudu!!:-(

Bylo to krásný... Všechny ty chvilky s ním...
A kdybych je chtěla spočítat... Nebylo by jich málo...
Jenže ono jich nejspíš nebylo ani dost...
Každopádně NÉ dost na to, abych byla spokojená s tím, jak jsem si ho užila...

Toužila jsem být s ním... Moc...
Jenže jsem neměla moc příležitostí...
Ty jsi mi je nedal...
A předpokládám, že ani nechtěl dát...
Nebo co já vím... Třeba chtěl, akorát jsi se bál...
Obhajovat tě, ale nechci...
Radši ať jsi v mých očích jako bezcitnej hajzl,než srab...

Měl jsi mě rád...
Ano měl... Měl a moc...
Ale ne tak moc, aby ti to vydrželo do tý doby, na kterou jsem se tak těšila...
Škoda... Teď s tím už ale stejně nic neudělám...
Mrzí mě, že jsem si tu tvou lásku užila jen párkrát...
A ne celou dobu!!!:-(

Třetí rok - Vyprchávací... Z mí strany určitě...
Tvoje láska vyprchala už dávno předtím...
Každej tvůj dotek byl už takovej suchej...
Už v něm nebylo to, co jsem tam nacházela ten rok předtím...
I když jsem si to nechtěla připustit...
Nechtěla jsem...
Bylo by to pro mě naprosto ubíjející, kdybych si měla přiznat,
že to na co jsem se tak strašně těšila vlastně vůbec nebylo takový jaký jsem čekala...
Stejně jsem si to užila... Stejně to bylo fajn...
Užila jsem si to a nic si nepřipouštěla...
A tak jsem to chtěla... A tak to bylo!!!...
Autor Someday, 29.03.2008
Přečteno 407x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, 0-0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo já ho mám moc ráda...ale jemu je to jedno...začal chodit s jinou a to člověka dokáže hodně nasrat....a sem kráva...a to kvůli tomu že ho mám ráda a nedokážu se na něj vysrat!!!

04.04.2008 20:59:00 | Janey-y

Děkuji moc za další komentář...dopadlo to velmi pěkně...budu psát pokračování...ale nwm kdy ho sem dám...ze života sa totiž píšů básně nejlíp...

29.03.2008 23:23:00 | Janey-y

nepochopíme? řekla bych, že jisté části tam k pochopení jsou...samozřejmě, kdybych to znala od začátku, přes všechny detaily, do úplného konce, je to zřetelnější, než takhle podané. Ale každopádně chápu tvé pocity, kterými sis procházela...Bohužel, i tohle se stává a určitě nejsi jedná.
Drž se

29.03.2008 21:30:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí