Beznaděj

Beznaděj

Anotace: Není k tomu co dodat.....

Nač zalévat květinu,
která uvadá mi v dlani.

Proč mám žádat o tři,
když mám jen jedno přání.

K čemu jsou mi křídla,
když nemohu se vznést.

Proč na nebi jsou hvězdy,
když ti je chci k nohám snést..
Autor drak-t, 14.07.2005
Přečteno 602x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí