Minulost dnes

Minulost dnes

Anotace: ..trošku upravená, život plyne..

miluji jej a to se změní,
je má láska je mé rozednění,
jen cítit a říci dost,
je čas

kde je bída a bolest tam jsem dnes,
kdo utěší mě v objetí?
kdo láskou zahřeje každý splýn,
tebe již nesmím chtít,vím

kdy nastane čas zapomnění,
kdy bůh nám život změní,
kdy slunce tvé mě zahřeje,
miluj ještě chvíli mě..
Autor Meriel, 30.03.2008
Přečteno 378x
Tipy 7
Poslední tipující: Rbb, NikitaNikaT., lukasecek15, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nikdy nezapomeneš...srdce není rozum...

07.04.2008 07:32:00 | Rbb

Pěkná básenka, pro mne ale smuténková.

31.03.2008 14:31:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí