Vyznání

Vyznání

Anotace: ...

slabou vůli má,
láska jako zlaté řetězi okovů
poutají ji k tobě,
citu uvnitř srdce,
slzy jako znamení jsou důkazem,

Kdo určil cestu?

já nechci z tohoto světa ven,
ponořím se do sebe,
poslechnu hlas srdce,
síla jeho přemohla můj rozum,
nelituj, neb se stane co osud určil, již dávno.

miluj každý den,
přejde tohle krásné období,
vzpomínkou zesmutněla,
však bolest krásně se v srdci objevila
na tebe vzpomínkou jizvu zanechala.

život jako v jemném oparu,
mlha zakrývá šedost dnešního dne,
jen slunce a praprsky živé pronikají do mého srdce,
jsi to slunce...
Autor Meriel, 30.03.2008
Přečteno 644x
Tipy 5
Poslední tipující: Rbb, NikitaNikaT., Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné, moc hezké vyznání, plné citů a lásky ...

31.03.2008 12:59:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí