Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: ...

Vzpomínky,
spát mi nedají.
Pro Tebe,
oči plakají.
Vzpomínky,
neustále bolí.
Nejde myslet
na cokoli.
Myslím na Tebe,
ne tvou tvář.
Na tvých očí,
jasnou zář.
Tak řekni,
pověz mi.
Kam odešlo
to nádherný?
Ptám se proč,
zůstal pouhý bol.
Ve skříni místo šatů,
pouze jeden mol.
Tebe však vidím všude,
nejde zapomenout.
Myslel jsem, že
jsi mou vyvolenou.
Autor Dindane, 30.03.2008
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí