Láska zabíjí

Láska zabíjí

Anotace: ...

Miloval,
věřil pouze tobě.
Teď si vyčítáš
chyby, na jeho hrobě.

Zabila jsi lásku,
tím zabila jsi jeho.
Rodiče našli
jeho houpající tělo.

Dopis na rozloučenou
v něm slova pro Tebe.
Modlí se, prosí,
abys nemohla do nebe.

Tak jsi zradila,
dokázala ublížit.
Že on chudák,
dále již nechtěl žít.

Utáhl smyčku,
kolem krku.
Pro lásku odvážil
se k tomu kroku.

Krok poslední,
do neznáma.
Již není
mezi náma.
Autor Dindane, 30.03.2008
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí