Myslela jsem...

Myslela jsem...

Anotace: Jej.. napsaná už dlouho, ale pak sem jí někam hodně dobře schovala.. teď sem jí našla na dně šuplíku.. :)

Myslela jsem
/i když, co je to vlastně myslet..?/,
že dokážu zapomenout..

ne tvé oči,
které tak zářily,
když ses mi svým pohledem vpíjel do těch mých..
/pomněnkových../

na tvé rty,
tak hebké,
když jsi mi svými polibky stíral mokré slzy,
nebo když jsi mě jen tak líbal..
/z radosti, štěstí, smutku, touhy../

na tvé vlasy,
co mě šimraly v obličeji,
kdykoliv si ležel vedle mě..
/na právě rozkvetlé louce - mezi kopretinami../

na tvé ruce,
které mě vždy tak pevně objaly
a jemně pohladily..
/když mi nebylo nejlíp../

na tvůj hlas,
tak krásný,
když jsi mi šeptával do ouška sladká slůvka..
/ta nejsladší na světě../

na tvůj úsměv,
který se objevil na tvé tváři vždy,
když jsi mě uviděl..
/a já byla šťastná../

Myslela jsem
/i když co je to vlsatně myslet..?/,
že dokážu zapomenout...

...můžu tě vymazat z myšlenek,
ale vždycky mi zůstaneš hluboko v srdíčku.. :-*
Autor Světluška =), 30.03.2008
Přečteno 335x
Tipy 17
Poslední tipující: Haniéčka, Vlk v rouše, Lilly Lightová, Holis, CHoKoLaTeKiss, elevan, evy, Danah, Diablo 503, Simísek, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ty vzpomínky.. Moc pěkná!:-)

11.04.2009 19:00:00 | Haniéčka

Moc se mi líbila, proto si zasloužila supertip ;)

15.01.2009 18:21:00 | Lilly Lightová

Krásná poměnková:)))

12.11.2008 20:45:00 | Holis

pěkná básnička.. A to co máš na ůvodní stránce. Takový ten dialog, to jsi taky vymýšlela ty? Je to hezký

27.09.2008 14:32:00 | CHoKoLaTeKiss

Tuhle neznám.. pěkná, ani ne tak pesimistická :)

30.03.2008 20:14:00 | evy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí