Osud přátelství...

Osud přátelství...

Anotace: - napsáno asi kolem 24:00, nemohla jsem usnout, a chytlo mě básnické střevo:)

Láska je dar, kterého si máme vážit,
je to cit, který chce každý zažít,
je to něco, po čem každý člověk touží,
něco, pro co se mnohé srdce souží,
možná je to štěstí, které čeká na každého,
možná lék pro zraněného,
i když nám zrovna slunce nesvítí,
usmějme se,
zas přijde den,
kdy bude krásně na světě
a my budem zas spolu
a nic nám už neporučí,
a nikdo nezakáže
stát se jednou duší,
jedním tělem,
málokdo o nás tuší,
však tajemství to skvělé,
nevyměním lásku za přítele,
i když bude na kolenou prositi.

Přátelství,
jen těžko se chytá do sítí,
je jak rybka zlatá,
a přítel nezradí Tě,
dnes možná to ví i malé dítě smělé,
jenž z kočárku se na Tě směje...
Autor Montynka, 14.07.2005
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí