Jednou

Jednou

Anotace: 30.5.2005, 16:27

Jeden svět, jedna dívka a jeden kluk
Jednou v noci, jednou ve dne
Jednou se našli,
Jednou se políbili,
Jednou se smáli, jednou plakali
Jednou spolu, jednou sami
Jednou šťastní a jednou veselí,
Jednou smutní a jednou v posteli
Jednou v naději a jednou v neděli
Jedna dívka, jeden kluk, jejich dítě
Autor Montynka, 14.07.2005
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí