Stačilo jen říct!

Stačilo jen říct!

Anotace: :)

Na svitku papyru v krabičce na zámek rozluštění mám
že už tu nejsi a proč mám zůstat sám
za chybu zaplatit že jsem tě měl rád přehnaně snad

Vím říkala jsi že nemůžeš to dát tak jak bys chtěla
sama nevěděla proč to tak má být pohled však naznačil
kam míří tvůj cit tam odkud přišel

Stačilo jen říct!

Víš někdy málo znamená tak moc chci vejít jak host
uchopit ten skvost nabrat sílu zas nevkládat nic
možná to málo stačilo říct a dnes mohla jsi jít
a já hlavu nahoře mít
Autor Diablo 503, 30.03.2008
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Pišák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí