Kdo to zničil?

Kdo to zničil?

Anotace: Čas nebo já...

Sbírka: Vejdi, ale neubliž!

Tak tu zase sedím a vzpomínám
a zase ti píšu další báseň,
tak jako tenkrát, kdy náš zdravý rozum
znásilnila vášeň…

Čas všechno zničí,
ani tu bolest neléčí, jen ji hubí,
i s naší láskou takhle zatočil,
co já vím, třeba se nudí.

A možná to potřebuju jen na někoho svést,
na někoho, kdo je němý,
kdo neřekne – bylas to ty, kdo ji zničil,
tak sama nes své viny!!!
Autor Keilanne, 14.07.2005
Přečteno 503x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí