Tak snadné je milovat

Tak snadné je milovat

Anotace: ***

Tak snadné je milovat.
Vše, co připomíná život.
Voňavý kvítek na louce,
novou kabelku zakoupenou
v zastrčeném krámku.
Impulsivně vyhledávám
dobrodružství.
Hledám ve městě,
v tmavých uličkách.

Je to moje hra.

Třesu se napětím
a potí se mně ruce.
Pokaždé,když ukojím
svou touhu,
vracím se do svého
klidného života.
Nasávám šťastné
momenty svého žití.
Jsem jako emoční upír.

Nikdy nemám dost.

Nutně potřebuji lékaře,
aby mně předepsal
trvalou dávku lásky.
Nechci už riskovat,
chci jen někoho
hodně milovat.
Autor devcatko z jetele, 30.03.2008
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: jerabina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to se mi libi hodne...profsionalni

01.04.2008 18:10:00 | jerabina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí