Stříbrný motýlek

Stříbrný motýlek

Anotace: pro Gabrielle :-) Lásku mého života.

Ta jednoduchá krása,
v očích tvých.
Jsi žena z masa,
chci dotknout se jich.

Žena z mých snů,
jíž rety jsou tak libé.
Jsi záře zlých dnů,
lásko chci tě!

Dotýkat se tvého těla,
líbat rety vášnivé.
Z lásky méchci, aby ses chvěla,
mé tělo je žíznivé.

Žízním po tvé něze,
dotecích jemně hřejivých.
Snad potřebuji kněze,
aby vymýtil ze mnetento hřích.

Ne! Já chci tebe,
bůh mi nezabrání.
Jsem ta, co tě svede,
ale ty o tom ještě nemáš zdání.

Motýlku stříbrný,
v mé náruči ty's povolný.
Autor Rhiana E. Nebresk, 30.03.2008
Přečteno 436x
Tipy 18
Poslední tipující: Martas1985, Holis, Zahir, WhiteShadow, Rbb, jedam, Bíša, Diablo 503, Gabrielle Taroka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty vado, je vidět, že jsi asi vážně zamilovaná :) ;)

07.02.2009 12:10:00 | disorganized chaos

... jen ays ji samou láskou nesnědla ...
... a roboti říkají ... to je konec (FIN)! ...

05.09.2008 13:26:00 | JardaCH

výborně, sestro!

03.06.2008 20:22:00 | neurobeat

No páni, to je lásky.

18.05.2008 22:26:00 | WhiteShadow

Mazec moc hezké :D

30.03.2008 23:42:00 | Diablo 503

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí