Moc jara

Moc jara

Anotace: Vidíš rozlehlé louky vlčích máků, slyšíš všude znějící písně ptáků?...

Vidíš rozlehlé louky vlčích máků,
slyšíš všude znějící písně ptáků?

Vyber a utrhni jeden květ,
který Ti otevře nový svět.
Svět plný lásky a poznání,
kde neexistuje zklamání.

Cítíš na svých rtech mé polibky,
nebezpečné jak v srdci střípky?

Dej mi ještě jeden na rty a tvář,
ucítíš mou andělskou svatozář.
Otevře se Ti zcela nový svět,
který se mnou poznáš hned.

Budeme spolu plout jako motýli,
cítit se svobodní alespoň na chvíli.
Večer jako můry poletíme vstříc noci,
zamotáni do sítě lásky, bez pomoci.
Autor Wyrda, 30.03.2008
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: Flow Calipso, danaska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je ti krásných šestnáct a píšem pěkné básničky. Tahle je
opravdu moc hezká a milá.

31.03.2008 12:34:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí