Hloupě sním

Hloupě sním

Anotace: ...

Stýská se mi a chybíš mi,
na blízku jsi vždy mi,
moje tajná lásko,
říkávám ti krásko.

V paměti tě mám u sebe,
myslím však jen na tebe,
Jsi mým štěstím,mím životem,
vzpomínám na tě vždy s úsměvem.

Avšak nevím co cítit mám,
jinak bych tě určitě miloval,
co je lež a co je pravda,
komu patří moje tajná láska.

Něžná dívko krásná,
proč mi není láska jasná,
stále myslím na tvá sladká slova,
dávají mi radost a smysl do života.

To co je a nebo není,
čas nám dá to vysvětlení,
lásku, radost nebo smutek,
snad to bude jen dobrý skutek.

Tyto řádky patří jen tobě,
Delfínku překrásný, můj poklade.
Autor tearful, 31.03.2008
Přečteno 456x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí