Přestaň si lhát!

Přestaň si lhát!

Anotace: :)

Probuzení do dalšího lživého dne káva na stole
zaprášená kniha co jsem chtěl číst tužka a papír
který měl o tobě psát tvá fotka na kraji

Úsměv na ni máš přes rty ti přejedu setřu z nich prach
jak je to dlouho jen pár dmů snad /ne to se jen zdá/
vím že se nevrátíš v uších mě znějí slova tvá přestaň si lhát

A dnes to chápu ta kniha tam leží řadu dnů nebo let
a psát jsem chtěl když jsem tě poznal a fotku do rámu bůh ví kdo dal..ani nevím..chápu však co jsem ti vzal

Probuzení do dalšího dne káva zas na stole
knihu jsem do ruky vzal a začal číst
fotku do jiného rámečku dal a na papír napsal
Omlouvám se pozdě ale přeci
Autor Diablo 503, 31.03.2008
Přečteno 323x
Tipy 8
Poslední tipující: Danah, Rbb, Pišák, Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo někdy to tak je ... kéž by to člověk uměl říct hned...

31.03.2008 17:06:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí