Na Tvém prahu

Na Tvém prahu

Anotace: Dobrý den.

Na zrcadle mi zůstala
jen tvoje tvář
v srdci díra po kulce
a v paměti náš smích a pláč

V každé láhvi červeného vína
kterou dopíjím s jinou ženou
se ti snažím nechat vzkaz
pečetěný marnou touhou

Opilý dneškem do němoty
utíkám z přeplněných barů
Spěchám do samoty,
ale probouzím se na tvém prahu.
Autor Tecka 2, 31.03.2008
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: vojtěška, Psavec, Nút
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se povedla.

31.03.2008 18:30:00 | Psavec

krutibrko ta je bolavá ... ale moc nádherná ...

31.03.2008 16:28:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí