Kávová čokoláda

Kávová čokoláda

Anotace: Zkouším ve všem možném :-)

Kuchyň je má
a tam s láskou
já si tvořím,
umělecká díla.

Potěšení pro přátelé,
lahodnost pro milované,
jen se vzpomínkou vyrábím,
míchám a ochutnávám,
rozplívám se,
vyvádím.

Myšlenka proběhne hlavou,
na sladký polibek
od mého přítele
a myšlenka další,
že se rozplyne
až ochutná dezert.

Výrobek hotový,
s láskou dělaný,
čokoláda kávová,
oblíbená,
výborná.

A teď jenom čekat,
na reakce ostatních,
bude chutnat?
"Ano, určitě."

Usmívám se
a začínám výrábět...
další dobroty.
Autor come-past, 31.03.2008
Přečteno 352x
Tipy 13
Poslední tipující: Belmon, Severka, jedam, NikitaNikaT., Psavec, WAYWARD, Bíša, Nút
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobroty v kuchyni ,dobroty v básni,nádherné

01.04.2008 00:21:00 | Belmon

Krásně si tam vyrábíš. Prosím jednu dobrotu na žal, stesk, smutek, pláč ...

31.03.2008 18:35:00 | NikitaNikaT.

Moc pěkná, ale pozor na váhu.

31.03.2008 18:34:00 | Psavec

Taky ráda v kuchyní lásku předávám pomocí rukou do pamlsků pro mé milované :o)))

31.03.2008 17:13:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí