Seznámení2

Seznámení2

Anotace: Přeji Vám, aby Vám to strašně dlouho vydrželo…

Poznání pokračuje dál,
nejraději by si ji i domů vzal.
Nesmíme zapomenout, že za ní jezdí rád,
ale vždy ho doprovází jeho malý kamarád.
Chodí spolu často ven,
snad se jim to nezdá, snad to není jen sen.
Jak na další procházku si vyšli,
důvěru si v sobě našli.

Uvítání na začátku další procházky bylo velmi něžné,
u nás u holek to nebývá tak často běžné.
I rozloučení bylo velmi krásné, ale smutné,
brzy se musí vidět, je to pro ně nutné.

Stýská se jim po sobě každou chvilku.
představme si, že je to princ a jde si pro Popelku.
Tak krásně a vesele končí skoro každá pohádka,
pokud se z toho nevyvine zrovna nějaká ta hádka.
Jenže tahle pohádka, kdo ví kdy konec bude mít,
já jim přeji, aby se mohli ještě alespoň milionkrát políbit…
...
Autor Janey-y, 31.03.2008
Přečteno 465x
Tipy 4
Poslední tipující: Someday, come-past
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to pekne a optimisticke, jak uz je tu jednou receno...
A optimismus, ten mi ted chybi... jsem rada ze jsem si to precetla zravna dneska!!!:)

03.04.2008 23:45:00 | Someday

Moc pěkné dílo!!
Takové něžné a hodně pohádkové a celkem i náznak optimismu:-)

31.03.2008 19:12:00 | come-past

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí