Výměna srdcí

Výměna srdcí

Anotace: touha

Kéž bych mohla vrátit tu chvíli,
kdy dotýkala jsem se tvých prstů štíhlých
a ten pohled tvých očí zjihlých.
Sedím ve svým pokoji, hodiny tikají tiše,
ve své mysli vidím tvoji tvář,
kéž bych teď mohla tvůj hlas slyšet.
Tvůj smích vnímat a cítit tvoje obětí,
moje srdce je tvoje, jen v tvém je zajetí.
Říkal jsi, že já jsem ti zas ukradla to tvé,
snad jsme si je vyměnili ty teď máš to mé.
Tluče jen pro tebe a s tebou teď je,
nikdy ode mě neuslyšíš, že je konec, to ne.
Být s tebou je zatím jen snem,
čekám až zas budu moc vědět, že nezdáš se mi jen.
Autor Linuxa, 31.03.2008
Přečteno 375x
Tipy 1
Poslední tipující: come-past
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí