Cesta rájem

Cesta rájem

Anotace: víc než rok...

Jsem zas na začátku s tím,
svým smířením s odchodem tvým.
Tak náhlým, skutečným a bolestným,
nespravedlivým, zbytečným a zlostným.
Vím, že musíš zaplatit za svoje chyby,
a já čekám až se vrátíš a splníš svoje sliby.
Tu cestu rájem kterou mi slibuješ co tě znám,
to že nezvládám tvou nepřítomnost nikomu nepřiznám.
Nikomu jen tobě protože tobě se můžu svěřit,
Říct ti cokoliv, vždycky ti věřit.
Navždy tě milovat budu i když je to riskantní krok,
není na vybranou i když musím čekat ještě víc než rok…
Autor Linuxa, 31.03.2008
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí