Touha po neznámu

Touha po neznámu

Anotace: Všichni jsme loutky

Chatička schovaná v zarostlém koutku
ukrývá v sobě bezvládnou loutku.
Ta loutka nežije, necítí bolesti
a nemá důvod, proč honit se za štěstím.
Až jednou přeběhne pavouček po tváři
a loutka ožije, oči se rozzáří.
Horečně touží po lásce, milování.
Přemýšlí o ní a sní o poznání.
A nejí ani nepije
a steskem skoro nežije.
Vždyť ani neví, co pořádně hledá.
Les temně šumí a odpověď nedá.
Autor pralinka, 15.07.2005
Přečteno 506x
Tipy 1
Poslední tipující: Unyle Pěl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky dokážeš říct, co je pravda a co spousta lidí cítí :)

08.12.2006 21:35:00 | Cristinne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí