Konec

Konec

Anotace: ...děkuju smrti že existuje, je jistá a víme že je to konečná...láska dává i bere...

Úsměv na svých rtech mám,
vše co mám, Vám teď odevzdám.
Svoje city, svůj život,
nic už nemá pro mě důvod.
Sakra už mě zabij, můj živote,
nechci už dále vstupovat do odboje.
Proč se bít, když to nemá cenu,
v životě jsem nedostal svou odměnu.
Ztratil jsem lásku, Delfínka svého,
udělal jsem ze sebe zamilovaného.
Jsem ten, kdo musí zemřít,
aby jiní mě museli zapřít.
Neříkat jak hloupý jsem,
ale že jsem sobeckým psem.
Trápím lásku jedné krásky,
měla ze mě velké vrásky.
Tak už pojď, jsem připraven,
smrtí budu popraven.
Jen poslední slova řeknu,
než si život svůj odřeknu.
Zapomeň, jak trápil jsem tě,
pamatuj jen…MILUJI TĚ.
Autor tearful, 01.04.2008
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bude líp uvidíš.

01.04.2008 07:53:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí